HUSK vores altid fornøjelige timer ved Stå Sammen efterårstrim lørdag 30. september 2023.

Vi glæder os til at se rigtig mange til at medvirke til at vi kan fastholde af have en pæn og ren by samt udvikle denne med nye tiltag. Alle kan altid bidrage med et eller andet og der vil være sikkerhedsveste, handsker m.v. til alle bør, familier og seniorer.

Efterårstrim og Stå Sammen har følgende program:

Kl. 9.00: GOD MORGEN og gratis morgenkaffe og brød med en enkelt bitter.
Kl. 9.30: er programsat Affaldsindsamling langs vejene inden for 60 km zone, Færdiggøre de unges Motionsoase og trimme legeplads, Bygge på Pavillon ved gadekæret samt almindelig Grøn trim. Der burde være noget som alle unge som ældre kan bidrage med
Kl. 12.15: er der smørrebrød med en øl eller vand – til de arbejdende. (har du særlige ønsker til kost, så sig til på tlf. 20455732.)

Medbring det gode humør, en skovl, en rive – der er depoter udlagt til formiddagens arbejdende.

Categories:

Tags:

Comments are closed